Dürüst'ten Drogba açıklaması!

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, transferin bitttiği iddia edilen Dider Drogba ile ilgili açıklamalar yaptı.

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, anlaşmaya varıldığı iddia edilen Didier Drogba konusunda açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Dürüst, Drogba konusunda sonuçlanan bir durumunun olmadığını ifade ederek; "Şu anda bir anlaşmadan söz edemeyiz. Anlaşma olursa açıklarız, açıklamadığımıza göre de anlaşma olmadığını düşünebilirsiniz. Biterse yarın öbür gün açıklarız" dedi.

Dürüst, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, kendileri açısından önemli bir maçı kazandıklarını belirterek, ''Özellikle ikinci devrenin başında olabilecek bütün olumsuzluklar oldu. Devrenin hemen başında bir gol yedik. On kişi kaldık ve 30-35 dakikada eksik mücadele ettik. Buna rağmen farkı da artırabilirdik. Bizim için buradan 3 puanla çıkmak ve iyi oynamak önemliydi. Takımımızla gurur duyuyoruz'' şeklinde konuştu.

Oğuzhan Özyakup ile girdiği mücadele sonrasında kırmızı kart gören Melo'nun rakibine tükürmediğini söylediğini kaydeden Dürüst, ''Oyuncu, böyle bir hareketi yapmadığını söylüyor. Şu anda görüntülerden karar vermek gibi bir moda var. Ona göre kararımızı vereceğiz. Görüntüleri gördükten sonra gerekli girişimler neyse onu yapacağız'' ifadelerini kullandı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları