Dursun Özbek: "Kadıköy'de..."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE ÖZBEK'İN SÖZLERİ...

"Carole'a faul yapılmıştı görmedi onu, ya da süzemedi. Gördüğünüz gibi takımımız her geçen gün üzerine koyarak gidiyor. Çok keyifli bir galibiyet aldık. Hakemin çaldığı düdüklere dikkat ederseniz, pek yerinde olmadı. Bu oyunu da, motivasyonu da etkiliyor. 2. yarıda Galatasaray normal temposunu da yakaladı. Savaşan bir takım yapıyoruz ve istediğimiz seviyeye geliyor. Çok daha savaşçı bir Galatasaray geliyor."

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA OYNANACAK DERBİ İÇİN...

"Kadıköy'de oynayacağız. Normal derbilerden bir tanesi. Çok ümitliyiz, Kadıköy'de galibiyet almak istiyoruz. Gelişmelere bağlı olarak Kadıköy'e gidip, gitmeme kararımı vereceğim"

"BENFICA'YI YENMEK ÜZERE HAZIRLANIYORUZ"

"Benfica şu anda grupta 6 puanla lider. Bizim 1 puanımız var. Biz burada bu durumu değiştirmek istiyoruz. Benfica'yı yenmek üzere hazırlanıyoruz."

UEFA'YA VERİLEN MALİ RAPOR HAKKINDA...

"Aralık ayının başında UEFA'ya raporları götürdük, verdik. Görüştüğümüz kişiler, karar mercii değil. Daha açıklayıcı manada, raporlar ile ilgili gerekli belgeleri aktardık. Şu anda alınmış bir karar yok. Çalışmalarımız devam ediyor. 3 hafta içinde meyvesini alacağımızı düşünüyoruz."

HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN İSTENEN RAPOR

Hamza beyden bizim talep ettiğimiz rapor, disiplinsizlik ile ilgili bir rapordu. Futbolcularımızın daha fazla Galatasaraylılığa yakışır şekilde sahada kalmalarını istiyoruz. Hamza hoca bütün kupaları toplamış bir hocamız. Çok da başarılı gidiyoruz. Savaşan bir Galatasaray yaratıyoruz Hamza hoca ile beraber.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları