Dursun Özbek, "hoca için" Almanya'ya uçuyor

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesinin ardından teknik direktör arayışları da devam ediyor.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesinin ardından teknik direktör arayışları da devam ediyor. 

Bizzat başkan Dursun Özbek'in yürüttüğü teknik direktör operasyonunda öne çıkan iki isim var; Mustafa Denizli ve Lucien Favre... Mustafa Denizli'nin Çan Çabonoğlu'nu sportif direktör olarak istemesi ve sarı-kırmızılı yönetimin "genç" üyelerinin Denizli ismine sıcak bakmamasından dolayı rotasını bir yandan da Favre'ye kıran Özbek, önemli bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. 

NTVSpor'un haberine göre Dursun Özbek, Favre ile görüşmek üzere bizzat Almanya'ya gidecek ve teklifini sunacak. Favre'den gelecek olan cevaba göre alternatif isimlere yönelecek olan başkan Dursun Özbek'in kısa bir süre içerisinde Mustafa Denizli ile de bir görüşme yapması bekleniyor.

"FAVRE, GALATASARAY'I İSTEMİYOR"

Öte yandan Lucien Favre ile görüşen Isviçre'de yaşayan menajer Salih Öztekin "Galatasaray yönetimi hedef şaşırtmak için Favre'nin adını kullanıyor." şeklinde konuştu.

Öztekin, "Daha önce maddi konularda çok daha cazip imkanlar olmasına rağmen Türkiye'de çalışma yönünde hiç niyeti olmadı. Bu düşüncelerinde bir değişiklik de söz konusu değil. Galatasaray'ın kendisine teklif yapıp yapmadığını sorduğumda güldü ve görüşmediği gibi teklif gelse dahi böyle bir düşüncesi olmadığını tekrarladı. Halihazırda Bundesliga ve Premier League'den aldığı teklifler var ve mantıklı olan kariyerine bu şekilde devam etmesi. Sanırım başka bir hocaya karşı pazarlık unsuru olarak Favre'nin ismi kullanılıyor..." ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları