Dünyanın en iyi hocası Terim!

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak GS TV'de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Real Madrid maçına dair yorumlarda bulundu.

Galatasaraylı futbolcular GS TV'de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Real Madrid maçına dair yorumlarda bulundu. Nordin Amrabat ve Emre Çolak tur ile ilgili ümitlerini dile getirirken oyuncuların iddialı olduğu görüldü. 

"DÜNYANIN EN İYİ HOCASI BİZDE"

Real Madrid kadar büyük bir takım olduklarının altını çizen Emre Çolak; "Aslında bu maç beni çok heyecanlandırıyor. Real Madrid'e karşı oynayacak olmak bambaşka bir duygu. Madrid'in kadrosunda çok önemli yıldızlar yer alıyor. Eğer bu maçlarda forma şansı bulursam yıllar boyu gururlanacağım bir olay olacak. Ancak onlar ne kadar büyük bir takımsa; biz de o kadar büyük bir takımız. Bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağımıza eminim. Kesinlikle kendi oyunumuzdan asla taviz vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho arasında bir kıyaslaama yapan sarı-kırmızılı futbolcu Emre Çolak, "Jose Mourinho gerçekten çok sıcak bir insan. Kayserispor maçında soyunma odasına geldiğinde hepimizle sohbet etti. Mourinho ayrıca çok da başarılı bir teknik isim. Fakat Galatasaray olarak biz de dünyanın en iyi teknik direktörüne sahibiz" diye konuştu.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları