Drogba'ya büyük övgü

Elazığ kalecisi Ivesa, “Son maçtan sonra soyunma odasında konuştuğumuz tek şey Drogba'ydı. Arkadaşlarım bana onu durdurmanın imkansız olduğunu söylediler. Drogba'yı Ronaldo ve Messi seviyesinde görüyordum. Artık başka bir dünyadan olduğuna inanıyorum” dedi.

TT Arena’daki yenilginin ardından açıklamalar yapan Sanica Boru Elazığspor kalecisi Ivesa, 3-1’lik mücadelede kendisine 2 gol birden atan Drogba’ya övgü yağdırdı. Hırvat basınına konuşan tecrübeli eldiven, “Yıllar önce Drogba’nın bir maçını izlediğimde onun Messi, Ronaldo gibi oyuncularla aynı seviyede olduğunu düşünmüştüm. Bunun ne kadar doğru olduğunu karşı karşıya oynayınca anladım. O kesinlikle başka bir dünyadan” dedi.

Kaybettikleri mücadelenin ardından, Arena’daki soyunma odasında sadece Drogba’yı konuştuklarını belirten Ivesa, “Savunmadaki arkadaşlarım bana onu tutmanın neredeyse imkansız olduğunu söylediler. Sürekli hareket ediyor ve çok da güçlü. Zaten onu sahada görür görmez oyunun farklı bir seviyesinde olduğunu hemen anlıyorsunuz. Kesinlikle muhteşem bir forvet” ifadesini kullandı.

HERKES ONU KONUŞTU

Drogba’nın ortaya koyduğu performans, dünya çapında ilgi görüyor. Attığı gollerle Aslan’ı sırtlamaya başlayan Fildişi Sahilli golcü hakkında, tüm medya organlarında sürekli olarak haberler çıkıyor, taraftarlar da gerek twitter’da, gerekse internet sitelerinde onun performansından bahsediyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları