Drogba'nın patlaması!..

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında yıldızlaştı.

Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu ile oynadığı Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Fildişili yıldız Didier Drogba'nın damgası vardı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar çok istekli bir görüntü ortaya koyan 35'lik süperstar, skora da önemli bir katkı yaptı.

1-0 geride olan takıma 61. dakikada beraberlik golünü getiren penaltının kazanılmasında başrolu oynayan Drogba, öne geçiren gollerdeki başarısı ile de alkış aldı.

GOL SEVİNCİ İLE COŞTURDU!

70. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun çok zor müdahale edebileceği yere yaptığı ortayı asiste çeviren yıldız krampon, 84. dakikada da arka direğe yaptığı güzel koşuyu, Hamit Altıntop'un ortasına yaptığı müthiş kafa vuruşu ile taçlandırarak galibiyetin perçinlenmesini sağladı. Son golden sonra kendisine has gol sevincini tribünlere armağan eden yetenekli santrafor, zeminde yaptığı 'kayma' hareketi ile de sarı-kırmızı taraftarları coşturdu.

AZMİ SAYILARA YANSIDI

İlk yarıda birkaç kez gol pozisyonuna girmesine rağmen, sanssızlığını aşamayan Drogba'nın azimli oyunu istatistiklere de yansıdı.  Rakip kaleyi 7 kez yoklayan güçlü forvet oyuncusu, bu şutların 3'ünde çerçeveyi bulurken, 4'ünde ise topu oyun alanının dışına gönderdi.

Burak Yılmaz ile birlikte oynadığı karşılaşmalarda orta sahaya daha çok gelerek pas dağıtmaya da çalışan Drogba, 24 kez denediği paslarında 12 kez isabet buldu. Sarı-kırmızılılara devre arasında gelen Fildişili milli oyuncu, G.Saray forması altında Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 10 karşılaşmada 3 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

DROGBA'NIN MAÇ SONU AÇIKLAMASI!

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları