Drogba'nın özel menüsü...

Galatasaray'ın yıldız ismi Didier Drogba, Türkiye'de ev yemekleri turuna başladı. İşte Drogba'nın ülkedeki menüsü...

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, ülkemize alışmaya ilk olarak ev yemeklerinden başladı. Futbolcu önceki akşam arkadaşlarını yanına alarak Nişantaşı'nın ev yemekleri ile ünlü mekanı Hünkar Restarurant'ta yemek yedi.

HÜNKAR BEĞENDİ'YE BAYILDI

Mekana daha önce de geldiği öğrenilen futbolcu menüden ilk olarak sebze çorbası, daha sonra ise sırasıyla hünkar beğendi, saray köfte, etli kırmızı lahana sarması, nohutlu pilav, ızgara köfte ve finalde irmik helvası seçip yerken kendisine ve arkadaşlarına unutamayacakları bir ziyafet çekti. Fildişili yıldız oyuncunun özellikle hünkar beğendiye bayıldığı, mekana her geldiğinde mutlaka hünkar beğendi yediği öğrenildi.

2 SAAT SÜRDÜ

Boğazına son derece düşkün olan Fildişili oyuncunun, yaklaşık iki saat boyunca mekanda kalırken son derece memnun ve mutlu ayrıldığı öğrenildi. Drogba'nın aşçıyla özel olarak tanışarak kendisine bu lezzetli yemeklerden dolayı teşekkür ettiği de ifade edildi.

DAMAK TADINA DÜŞKÜN

Fildişili'nin arkadaşları Drogba'nın damak tadına çok düşkün olduğunu belirterek, "Yemek yemeyi seviyor. Hele yemek lezzetliyse kendinden geçiyor" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları