Drogba'dan Soma patlaması!..

Fildişili yıldızımız Didier Drogba, Erciyes karşılaşması sonrasında Soma'da yaptığı iddia edilen yardım ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Fildişili yıldızımı Didier Drogba, Erciyesspor mücadelesinin ardından fotoğraf paylaşma platformundan bir açıklama yaptı ve bir anlamda 'veda' etti. Türkiye'de geçirdiği günler için çok mutlu olduğunu belirten 36'lık yıldız, Soma'da yaşanan facia sonrasında 1 milyon euro bağış yaptığı iddialarına da açıklık getirdi ve bu tarz yardımlarının gizli kalmasını tercih ettiğini söyledi.

İŞTE DROGBA'NIN AÇIKLAMALARI

"Taraftarlar, kardeşlerim, kız kardeşlerim. Buraya geldiğim ilk günden beri kendimi evimde gibi hissettim. Paylaşımlarınız, bakışınız, tutkunuz, Türk insanının sıcak kanlılığı. Bunlar gerçekten unutulmaz. İnsanlara yardım ve barış benim için bir iç zorunluluk gibi. Sosyal medyadada adım kullanılarak ise Soma'daki trajedi ile ilgili yalan haberler çıktığını görüyorum. Bunlar beni gerçekten yaralıyor. Tüm olanaklarım, vakfım ile desteklemeye hazırım ama benim ağzımdan çıkmış gibi açıklamalara izin vermek benim doğamda yok. Bu tarz işler yaptığımda, her zaman gizli olmasını tercih ederim. Siz Türk kardeşlerimin söylediği gibi, söz gümüşse suküt altındır. Güçü kal Türkiye."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları