"Drogba, Fatih Terim ile görüşmek istedi"

Didier Drogba'nın transferine nokta koyan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, transferin perde arkasını anlattı.

Didier Drogba'nın transferine nokta koyan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, transferin perde arkasını anlattı. Drogba'nın Fatih Terim ile görüşmek istediğini ifade eden Tulun, "Drogba, Fatih hocamız ile görüşmek istedi. Hocamız ile görüştü ve arkasından da başkanımız Ünal Aysal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Drogba, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu" dedi.

Drogba transferinin Güney Afrika seyahatinden önce tamamlandığını ifade eden Tulun, "Bizim Fildişi Sahili Milli Takımı'nın kamp yaptığı otelde Drogba ile görüştük. Biz zaten oraya formalite olarak gittik, iş zaten önceden bitmişti. Resmi imzaları attık ve KAP'a bildirim yaptık. Drogba da zaten çok gönüllüydü." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın büyük bir markasının olduğunu ifade eden Tulun, "Biz sadece verilen görevi yerine getirdik. Galatasaray markası transfer yapıyor. Yurtdışına çıkınca zaten bunları çok iyi anlıyorsunuz Drogba, Fatih hocayla görüşmek istedi ve görüştü. Daha sonra da başkan Ünal Aysal ile de görüştü. Bize bu görev verildi. Galatasaray'da bazı görevler verilmez alınır. Kulübümüzün arkasındaki kültür ile gurur duyuyoruz. Yurt dışında olunca çok daha iyi anlıyoruz bunu." şeklinde konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları