Dönüş tarihini açıkladı

Galatasaray'ın Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, konuk olduğu programda sakatlıktan dönüş ve idmanlara başlama tarihini açıkladı.

Sarı-kırmızılıların Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, GS TV’de yayınlanan “BIG CHIEF TOMAS” programına konuştu. Tedavisine 2 aydır Prag’ta devam ettiğini söyleyen Ujfa, “Her şey iyi gidiyor. Zaman zaman ağrım oluyor ama üst düzeyde değil. Şubat ortasında takımla çalışmalara başlamayı planlıyorum” dedi.

Tecrübeli oyuncu, takım arkadaşlarını çok özlediğini ve hem onları görmek, hem de birkaç maç izlemek için İstanbul’a geldiğini belirtti. Çok kaliteli bir kadroları olduğunu ifade eden Tomas Ujfalusi, son haftaların formda ismi Burak’a da değinerek, “Sezon başında 17 numarayı Burak’a vermekten dolayı çok mutluyum. Gol atmak onun karakterinde var” diye konuştu. Twitter’ı aktif olarak kullandığını dile getiren Ujfa, “Çok güzel bir ortam. Yalnız olmadığınızı hissediyorsunuz. Bu özellikle sakat bir oyuncu için çok önemli” dedi.

UJFA'NIN EN İYİ 11'İ...

“Kaleci olarak 3 isim söylemek istiyorum. Casillas, Muslera ve De Gea. Sağ bekte Dani Alves, solda ise Patrice Evra. Ortada Pepe, Ramos, Kompany gibi isimler var. Dortmund’un stoperlerini de söyleyebiliriz. Dizilişi 4-3-3 olarak alırsak, orta sahada Barcelona’nın üçlüsünü söyleyebiliriz. Xavi ve İniesta’nın yanına Busquets’i çıkarıp Xabi Alonso’yu koyabiliriz. Forvet’te ise Messi, Ronaldo ve İbrahimoviç olur”

"EN İYİSİ NEDVED"

“Çek futbolunda hem milli takım hem de kulüp bazında biraz düşüş yaşanıyor. Sparta Prag ve Plzen, Avrupa’da bir şeyler yapmaya çalışıyor ama yeterli değil. Çek futbolu son yıllarda Karel Poborski ve Pavel Nedved gibi iki önemli oyuncu çıkardı. Ben ikisiyle de oynama şansı buldum. Aralarından tercih yapmam gerekirse, daha çalışkan olduğu için Nedved’i seçerim.”



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları