Divan kurulu yapıldı

Galatasaray Kulübü'nün ocak ayı divan kurulu toplantısı yapılırken; tüzükte yapılan değişikliklerin ardından üyelik hakkı kazananlar beratlarını aldı.

Galatasaray Kulübü ocak ayı divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda İrfan Aktar başkanlığında yapılan toplantıya, kulüp başkanı Ünal Aysal ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Adnan Öztürk, Ahmet Ocaklı, Necati Demirkol ve Celal Gürcan da katıldılar.

Toplantının yaklaşık 1 saatinde salonda kalan Ünal Aysal, daha sonra kulüple ilgili bir randevusu olduğunu belirtip izin alarak ayrıldı.

Yeni üyeler beratlarını aldı

Yeni tüzükte divan kurulu üyesi olabilmek için belirlenen kulüp üyeliğindeki kıdem yılı 30 yıldan 25 yıla indirilirken, bu değişikliğin ardından divan kurulu üyeliği hakkı kazanan kişiler beratlarını aldı.

Aralarında eski MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun'un da bulunduğu 218 yeni divan kurulu üyesine beratları, tek tek çağrılarak takdim edildi.

Başkan İrfan Aktar, yeni üyelere yönelik olarak divan kurulunun kuruluşu, işlevi ve çalışma esasları hakkında bir bilgilendirme konuşması yaptı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları