Dilmen: "Fatih Terim'in hamlesi..."

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 futbol isimli programda Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanında aldığı 3-1'lik galibiyet ile ilgili yorumlarda bulundu.

Lig lideri Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 ile geçerken spor yorumcusu Rıdvan Dilmen mücadele ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen Galatasaray maçının ardından yaptığı yorumda, "İstanbul B.B'nin yapması gereken atakları Galatasaray yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u kendi silahıyla vurdu Galatasaray. Bildiğimiz Belediye takımı ne yapardı; Savunma arkasına atılan toplara hareketlenip golü yaparlardı. Bu kez bunu Galatasaray yaptı. Galatasaray daha önceki maçlarda bu kadar kontra atak yakalamamıştı." ifadelerini kullandı.

Dilmen ayrıca Fatih Terim'in stratejisini maça göre belirlediğini tahmin ettiğini söyleyerek, "Fatih hoca maçı önceden iyi süzmüş. Kontra atak hamlesi Terim'in sürpriziydi bana göre." şeklinde konuştu. Dilmen ayrıca Galatasaray'ın Cluj deplasmanında İBB maçında oynadığı bir taktikle oynamaması gerektiğini belirterek Belediye'nin bu maçta kendi hazırladığı tuzağa kendisini düştüğünü belirtti.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları