"Dev" rakip bulunamıyor

Avusturya'da ciddi bir hazırlık maçı yapamayan, uçak krizi nedeniyle Everton'la da karşılaşacağı Endonezya kampı iptal olan Galatasaray, rakip bulamıyor...

Fenerbahçe ile 12 Ağustos'ta TFF Süper Kupa sınavına çıkacak Galatasaray, şu ana kadar sadece iki hazırlık maçı yapabildi. Avusturya'da bölgesel lig ekiplerinden SV Kirchbichl'ü 11-0 yenen sarı-kırmızılılar, Florya'da TFF 3. Lig 2. Grup takımı İstanbulspor'u da 5-0'lık skorla devirdi.

Cimbom için sampiyonluk kupasıyla tamamlanan geçtiğimiz sezon ise durum çok daha farklıydı... Nitekim 5 Ağustos'ta Fulham'la oynanması planlanan dev maç öncesi henüz başka bir güçlü rakip bulunabilmiş değil.

2 kolay, 5 zor rakip

2011-2012 sezonu öncesi 5'i Temmuz ayında olmak üzere toplam 7 hazırlık maçı yapan Galatasaray, ilk 2 karşılaşmada güçsüz rakiplerle karşılaşmış, 20 Temmuz'dan itibaren ise dünyaca ünlü 5 takım karşısında gücünü test etmişti.

Avusturya’daki ilk kamp döneminde, 8 Temmuz'da Türkiyemspor'u 2-1 yenen Cimbom, 10 Temmuz'da SpVgg Unterhaching'le 1-1 berabere kalmıştı. 20 Temmuz'da oynanan 3. hazırlık maçında Twente'ye deplasmanda 1-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar, 24 Temmuz'da Inter'le (0-0) Bochum'da oynamıştı.

Arena'da ilk sınav Temmuz sonunda

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da ise 28 Temmuz'da ağırladığı Premier Lig'in köklü ekiplerinden Liverpool'u Baros (2) ve Elmander'in golleriyle 3-0 yenme başarısı göstermişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları