Derbinin şifreleri!

Galatasaray taraftarı, camiası, yönetim ve teknik heyeti Fenerbahçe ile oynayacağı maçı iple çekiyor.

Galatasaray'ın genç stoperi Semih Kaya, Gençlerbirliği karşılaşmasında kart görmekten kaçınarak Cumartesi günü oynanacak olan derbideki yerini ayırtmayı başardı. 7 sarı kartı bulunan Semih, Şükrü Saraoğlu'nda sarı-kırmızılı takımın kader adamlarından olacak.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 20 maça çıkan ve bu karşılaşmaların tümüne ilk 11'de çıkarak 90 dakika kalan Semih, partneri Ujfalusi ile Fenerbahçe'nin gol ayaklarına 'dur' diyecek.

Oynadığı maçlarda Çek stoper ile harika bir ikili oluşturan ve savunmaya hayat veren 21 yaşındaki futbolcu 20 maçının 10'unda rakip hücum oyuncularına gol izni vermedi. Sert futbolu ile rakip forvetleri bunaltan başarılı oyuncu, hava toplarındaki hakimiyeti ile de büyük alkış alıyor.

Genç yaşına rağmen hem futbolu hem de olgun tavırlarıyla Galatasaray'a yakışan bir futbolcu olduğunu gözler önüne seren Semih, profesyonel kariyerinin ilk şampiyonluğu için ezeli rakibi Fenerbahçe'nin futbolcularını durdurmak zorunda...

Sarı-kırmızılı taraftarların en çok güvendiği futbolcuların başında gelen Semih'in en büyük özelliği ise soğukkanlılık! Galatasaray'ın derbideki en büyük kozu da 'soğukkanlılık' olacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları