Derbideki gizli silahımız

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Beşiktaş maçındaki en kritik isimlerinde biri, siyah-beyazlılara karşı çok iyi bir performansa sahip olan Selçuk İnan olacak.

WEBASLAN - Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı kritik mücadelede en önemli isimlerinden biri orta sahada forma giyen Selçuk İnan olacak. Fatih Terim'in de en güvendiği isimler arasında yer alan yıldız oyuncu milli takımdaki sakatlığını tamamen atlattı ve derbi mücadelesine hazır durumda.

Son 2 sezonda Galatasaray'ın elde ettiği başarılarda kilit rol üstlenen isimlerin başında gelen Selçuk İnan, sarı-kırmızılıların oynadığı kritik maçlardaki etkili performansıyla da derbi öncesi güven veriyor.

BEŞİKTAŞ'A 1 GOL, 6 ASİST

Selçuk İnan Galatasaray forması altında, Beşiktaş’a karşı altı maçta forma giydi. Yıldız oyuncu, ilk yılında normal sezondaki golsüz Beşiktaş beraberliğinin ardından Galatasaray’ın 3-2’lik skorla kazandığı ikinci maçta ikinci ve galibiyeti getiren üçüncü golün asistini yaptı. Selçuk İnan, Süper Final aşamasında ise İnönü Stadı’nda Aydın Yılmaz’a, Arena’da da Hugo Almedia’nın kendi kalesine attığı gole birer asistle katkıda bulundu.

Beşiktaş’a karşı Galatasaray formasıyla tek golünü İnönü deplasmanındaki 3-3’lük maçta atan milli oyuncu, aynı karşılaşmada Umut Bulut’a bir asist yaparken, ligin ikinci yarısında Albert Riera’nın golünü hazırlayan isim oluyordu. Selçuk İnan, Beşiktaş’a karşı altı maçta bir gol ve altı asistle oynadı.

Selçuk’un Beşiktaş performansı:

26.02.2012 Galatasaray 3 - 2 Beşiktaş, 2 asist
16.04.2012 Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray, 1 asist
06.05.2012 Galatasaray 2 - 2 Beşiktaş, 1 asist
26.08.2012 Beşiktaş 3 - 3 Galatasaray, 1 gol - 1 asist
27.01.2013 Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş, 1 asist

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları