Derbi için sabırsızlanıyor!

Galatasaray'ın yaz ayında Trabzonspor'dan renklerine kattığı başarılı futbolcumuz Olcan Adın, Fenerbahçe maçıyla ilgili GSTV’ye açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı futbolculardan Olcan Adın, Fenerbahçe maçıyla ilgili GSTV’ye açıklamalarda bulundu.

Olcan Adın, karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlandıklarını dile getirerek, “Bütün hedefimiz en iyi şekilde hazırlanıp, 3 puanı almak. Bu maçın önemini herkes biliyor. Dünya derbisi. Bütün ülkenin gözü bu maçta olacak. Biz aramızda sohbetler yapıyoruz. Maçın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Taraftarlarımızla
beraber inşallah çok güzel bir sonuç alacağız. Benim için de farklı bir önemi var. İlk derbi maçım olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.

Tarık Çamdal da karşılaşmanın büyük bir öneme sahip olduğunu kaydederek, “Bu maçı kazanmak istiyoruz. Kalitemizin farkındayız. Karşılaşmada iyi bir performans göstermeye çalışacağız. Benim de ilk derbim olacak. Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yasin Öztekin ise derbide çok büyük iki takımın karşı karşıya geleceğini anlatarak, görev alması durumunda takımının başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. Galatasaraylı futbolcular, derbide sarı-kırmızılı taraftarları yanlarında görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları