Derbi bitti, G.Saray yemin etti! Deniz otobüsünde o anlar...

Derbinin son düdüğünün ardından sarı-kırmızılılar deniz otobüsünde birbirlerini "Evimizde kim olursa olsun kazanırız. Şampiyonluğun yolu Bursa gibi deplasmanlardaki galibiyetlerden geçiyor" diye motive etti

Galatasaray'ın 1-0 geriden gelip Bursa'dan 2-1'lik zaferle dönmesinin perde arkasında Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi yatıyor. İşte detaylar...

Cumartesi Florya'da toplanan sarı-kırmızılı takım, 18:00'de son taktik çalışmasını yaptı. Tesiste akşam yemeği yendi ve Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi oynandığı sırada Bursa seyahatine çıkıldı. Bakırköy'den Mudanya'ya hareket eden özel deniz otobüsünde yöneticisinden teknik heyetine, futbolcusundan malzemecisine kadar herkesin gözü cep telefonlarındaydı.

Galatasaray kafilesi, yolculuk boyunca Fenerbahçe- Beşiktaş derbisini takip etti. Maçın berabere bitmesini ve iki takımın da puan kaybetmesini isteyen sarı-kırmızılı takım, 2-1'lik Fenerbahçe galibiyetiyle daha da hırslandı.

Derbi biter bitmez deniz otobüsünde Bursaspor maçı için galibiyet yemini edildi. Gomis başta olmak üzere futbolcular birbirlerini, "Evimizde rakip kim olursa olsun kazanmaya devam edeceğiz. Şampiyonluğun yolu Bursa gibi zor deplasmanlardan alınacak galibiyetlerden geçiyor. Ne olursa olsun Bursa'da kazanacağız'' sözleriyle motive etti.

MARİANO'NUN ÇORAPLI KOŞUSU

Nitekim Galatasaray 1-0 geri düşse de pes etmedi ve son bölümde bulduğu iki golle Bursaspor'u 2-1 yendi. Oyundan çıkan Mariano'nun Feghouli'nin golünde çoraplarıyla depar atıp arkadaşlarının sevincine ortak olması, Bursaspor galibiyetinin en özel görüntüsüydü.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları