Deplasmanın kralıyız!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor ile karşılacak Galatasaray'ın bu sezon deplasman maçlarındaki başarılı performansı dikkat çekiyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Galatasaray, kırmızı-siyahlı takım önünde de deplasmandaki başarılı performansını sürdürmek istiyor.

Sarı-kırmızılı takım bu sezon ligde oynadığı 12 deplasman maçında sadece 2 kez yenilgi alırken, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı deplasman maçlarında da sadece Manchester United'a kaybetti.

Galatasaray deplasman karnesi olarak Avrupa'nın önde gelen liglerinde oynayan birçok takımı da geride bırakmayı başardı. Dış saha karnesi en iyi olan takım deplasmanda bu sezon oynadığı resmi maçlarda sadece 1 yenilgi alan Alman temsilcileri Bayern Münih ve B.Dortmund oldu.

Deplasman maçlarında sadece 3 yenilgisi bulunan Galatasaray, 4 yenilgisi bulunan Manchester United ve Barcelona'yı geride bırakırken, 3 yenilgiye sahip Juventus'la aynı performansı sergiledi.

Sarı-kırmızlı takım bu sezon ligde oynadığı 12 deplasman maçında 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, Eskişehir deplasmanında sahadan galibiyetle ayrılması durumunda geçen sezon 24. haftada elde ettiği 22 puanı da geçmiş olacak.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları