Denayer elden kaçıyor!..

Galatasaray'ın transferinde kararsızlığa düştüğü Jason Denayer'in yeni adresi...

Galatasaray'ın transferinde kararsızlığa düştüğü Jason Denayer'e Sporting Lizbon talip oldu.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre Sporting kulübü, Manchester City'ye kiralama teklifi yaptı. Bu gelişme sonrası gözler City'nin vereceği yanıta çevrildi. 
Marsilya'dan Rolando, Trabzonspor'dan Douglas gibi isimlerle görüşen Sporting'in Denayer'in şartlarını da araştırdığı bildirildi.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu Denayer konusunda, "Denayer dönmek istediğini söyledi. Biz de basından okuyoruz, kendisiyle direk bir girişimimiz yok. Ben de Denayer'e sıcak bakıyorum Chedjou'nun gitme ihtimaline karşı sıcak bakıyordum. Chedjou kalırsa, Hakan var, Semih var, Serdar var, Donk var. Bilmiyorum oraya 6. adam lüks olur mu olmaz mı, hoca karar verecek. ben bu konuda eskisi kadar istekli değilim. Biz, Chedjou giderse diey alternatif bakıyorduk ama resmi yazıdan sonra Chedjou'nun kalacağına inanıyoruz. O yüzden Denayer'e sıcak bakmıyorum. Denayer'i satın alabilsek daha değişik bakarım ama iki tane 26 yaşında oyuncumuz var, başkasını alıp bizim futbolcularımızı yedek bırakamayız. Yine de son karar hocanın" ifadelerini kullanmıştı

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları