Demirören Aysal'ı bombaladı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu. TFF'nin Fatih Terim ile sözleşme imzalamadığını belirten Demirören, Ünal Aysal'a da Fatih Terim ile yaşadığı süreç üzerinden çok konuşulacak göndermelerde bulundu.

Fatih Terim ile anlaşmaları sürecini anlatan Demirören, "Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılmasının ardından yapılan spekülasyonlar üzerine basın toplantısı yapma kararı aldık. Avcı istifa ettikten sonra Galatasaray Başkanı Sayın Ünal Aysal'a Terim ile görüşmek istediğimizi ve kendisine 1 artı 3 senelik teklif yapmayı düşündüğümüzü söyledik. Kendisi de bunu memnuniyetle karşıladı, 'milli bir görevdir hocamız görüşebilir hatta istiyorsanız ocak ayında da hocamız ayrılabilir, kendisinin yerine başka bir hocayı getirebiliriz' dedi" dedi.

"TERİM İLE ANLAŞMA İMZALANMADI"

Terim'in TFF ile anlaşma imzalamadığını söyleyen Başkan, "Federasyonun Terim ile imzası yoktur. Ne para aldı ne de anlaşma imzaladı. Bir milli görev olarak gördü ve para konuşulmadı. Hocamzla sabah saatlerinde konuştuk. Yine Mayıs'ta görüşmek istedi, biz hocamızla çalışmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"G.SARAY GAZETE HABERİNE GÖRE GÖNDERDİYSE..."

Galatasaray'ın Terim'in milli takımla uzun süreli imza attığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirten Demirören, "Kimse Fatih Terim'i taraftar önüne atmasın. Mayıs ayına kadar sadece sözlü. Biz Fatih Terim'in avukatı değiliz. Ancak Galatasaray camiası bu açıklama için zorladı. Galatasaray yönetimi de bir gazete haberine göre hocayı gönderdiyse onu kendi içlerinde değerlendirsinler. Fatih Hoca'nın başarılarını tartışmak gereksiz. Ayrılma sebebi TFF ile imzası varsa böyle bir şey söz konusu değil. Milli Takım her şeyin üstündedir" diye konuştu.



"MAYIS AYINA KADAR İMZALAMAYAYIM"

Fatih Terim ile sözleşme uzatmak için çalışmalara başlayacaklarını ifade eden TFF Başkanı, "Hocamız 'Mayıs ayına kadar imzalamayayım' diyor ancak biz kendisi ile anlaşmak istiyoruz. İyi ki getirmişiz Fatih Terim'i Brezilya şansımız %50'ye çıktı. İzin verdiği için Galatasaray'a teşekkür ediyoruz" şeklinde belirtti.

"SAHAYA GİRENLER BEŞİKTAŞLI DEĞİL"

Beşiktaş-Galatasaray mücadelesinde yaşananları da değerlendiren Demirören, "2020 Avrupa Kupası'na aday olmuş bir ülkede yaşanan olay üzüntü verici. Sahaya girenlerin %99'unun Beşiktaşlı olmadığını biliyorum. Ben Beşiktaş taraftarını iyi tanırım. Disiplin Kurulu ve Tahlim Kurulu'nun ardından kararımızı açıklayacağız. E Bilet sistemi geniş tabanlı olarak Türkiye'de devreye girecek. Bu durumları ortadan kaldıracak." yorumunu yaptı.

"FATİH HOCA ELEMANIM DEĞİL"

Fatih Terim'in gönderilmesi üzerine Ünal Aysal'a göndermelerde bulunan TFF'nin 1 numarası, "Fatih Terim gibi hocalar Türkiye'de zor yetişir. Bu konunun burada kapanması gerekiyor. Federasyon etik olarak davranmıştır. Sebebi başka yerde arasınlar. Ben kimi arasam telefonumu açar. Açmazsa hatayı kendimde ararım. Fatih hoca benim elemanım değil kader birliği yaptığım arkadaşım." sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.

İŞTE TERİM'İN İMZALADIĞI O BELGE!



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları