Demba Ba'nın transfer isyanı!

Bir ara ismi Galatasaray ile da anılan, Newcastle United'ın başarılı futbolcusu Demba Ba önemli açıklamalar yaptı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, uzun süren sessizliğini bozdu.

Kontratında '7.5 milyon pounda serbest kalır' maddesi olan başarılı futbolcunun adı transfer gündeminden düşmüyordu. İddialara açıklık getiren 27 yaşındaki oyuncu Ada'da kalacağının sinyallerini verdi.

Journal'a konuşan yetenekli futbolcu, "Söylenenler umrumda değil. Bunlar futbolun bir parçası. Buna rağmen Newcastle'ı çok sevdiğimden başka hiçbir şey söylemedim" dedi.

Ufak bir çıkışta da bulunan Demba Ba, "Bu sıralar gazetecilerle aram iyi değil. Aylardır insanlar benim hakkımda konuşuyor fakat görüyorsunuz ki hiçbir şey olmadı" ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon hakkında önemli açıklamalar yapan yıldız golcü, "Newcastle ile gelecek sezona başlamayı dört gözle bekliyorum. Yaptığımız çıkışın üzerine koymamız gerekiyor. Yeni sezonun ilk maçı için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

Premier Lig'de attığı 16 golle bir anda tüm gözleri üzerine çeken Senegalli forvet için Türkiye'den Galatasaray'ın ismi geçmişti. Geçtiğimiz günlerde Rubin Kazan'a imza atacağı konuşulan Demba Ba konusundaki iddia gerçekleşmemişti...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları