Defansta tek aday...

Galatasaray'ın yaz ayları için stoper adayları arasında bulunan Lille'den Aurelien Chedjou ile anlaşmaya yakın olduğu iddia ediliyor.

27 yaşındaki Kamerunlu yıldız sarı-kırmızılı formayı giymeye dünden razı. Fransız ekibiyle pazarlıklar sürerken, tarafların 6-7 milyon Euro arasında bir rakama el sıkışması bekleniyor…

Galatasaray'ın TT Arena'da Schalke ile 1-1 berabere kalması takımdaki tüm eksikleri net bir şekilde gözler önüne serdi. Son yıllarda hücum hattına yüksek rakamlar harcayıp takviyeler yapan sarı-kırmızılılar artık savunmayı düşünüyor. Şampiyonlar Ligi kalitesine yakışmayacak bir gol yiyen ve anlamsız hatalar yapan G.Saray savunması önümüzdeki sezon büyük bir oranda yenilenecek. Şimdiden harekete geçen yönetim de hem sezon başında hem de devre arasında yoklama çektiği Lille'in 27 yaşındaki stoperi Aurelien Chedjou ile prensip anlaşmasına vardı.

YAZA KADAR BİTER!


Galatasaray'ın yeni vizyonuna hayran kalan ve menajeri aracılığıyla İstanbul'a gelmeyi çok istediğini belirten Kamerunlu yıldız sarı-kırmızılı formayı giymeye dünden razı çıktı. Ancak iş bu kadarla bitmiyor. Fransız ekibinin en değerli iki oyuncusundan birisi olan 1.85'lik yıldız için yönetimin kesenin ağzını açması gerekiyor. Şimdiden pazarlığa başlayan yönetim transferi 6-7 milyon Euro arasında bir rakama bitirmek istiyor. Takımdan ayrılmak isteyen bir savunma oyuncusu için böylesine önemli bir miktara ‘hayır' demesi beklenmeyen Lille fiyatı yukarı çekmek için işi yokuşa sürüyor. Pazarlıklar sürerken takımların sezon sonuna kadar anlaşması bekleniyor.

IBRAHIMOVIC'İN BELALISI OLDU


PSG forması giyen dünyanın sayılı forvetlerinden birisi olan İbrahimovic'e karşı da oynayan Chedjou, İsveçli yıldızın adeta belalısı oldu. Ibra'ya karşı oynadığı maçlarda müthiş bir performans ortaya koyan Kamerunlu yıldızın attığı bacak arası çalımı ise uzun süre konuşulmuştu. Chedjou ayrıca milli takımdan arkadaşı olan G.Saraylı Dany ile de sarı-kırmızılılar hakkında sık sık konuşuyor. Tabi Chedjou gelirse taca çıkacak ilk isim de yine vatandaşı olacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları