Conte Zuniga dedi, Kolarov alternatif

Juventus'un da peşinde olduğu Kolarov transferinde, Galatasaray adına İtalya'dan iyi haberler geliyor...

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Sol bek arayışları devam eden Galatasaray'da adı geçen isimlerden olan Kolarov ile Juventus'un da ilgilendiği biliniyor. Ancak Galatasaray'ı bu transferde bir adım daha önce geçirecek haberler geliyor.

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden ''La Gazzetta dello Sport''un haberine göre Juventus'un hedefindeki ilk isim Kolarov değil... Teknik direktör Conte'nin kafasındaki ilk oyuncu Napoli forması giyen Zuniga. Napoli'nin kapısını çalan Juventus'un Zuniga için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı da belirtilirken, Napoli'nin de gelecek sezon serbest kalacak oyuncuyu yüksek bir bonservis bedeline satabileceğinin altı çizildi.

Kolarov için, Zuniga'dan sonuç alınamaması halinde harekete geçecek olan Juventus'un, bu nedenle sarı-kırmızılı takımdan bir adım geride olduğu yorumları da yapıldı. Kolarov da daha önce yaptığı açıklamalarda Manchester City'den kesinlikle ayrılmak istediğini, gerekirse ücretinde indirime bile gidebileceğini ve önemli olanın düzenli oynamak olduğunu belirtmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları