Çolak değil; Emre ÇİLEK!

Galatasaray'ın genç oyuncusu Emre Çolak, Kasımpaşa maçında oynadığı futbolla adeta büyüledi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Kasımpaşa maçında yeni transfer Umut Bulut'a iki asist birden yapan Emre Çolak maçın en büyük kahramanlarından oldu

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada oynadığı futbolla harikalar yaratan Emre Çolak yaptığı iki asistle de maça damgayı vuran isim oldu. Genç oyuncu sezonun ilk karşılaşmasındaki performansı ile sarı-kırmızılı taraftarlardan da büyük övgü aldı.

Karşılaşmanın 35. dakikasında serbest vuruşta topun başına geçen Emre Çolak'ın düzgün ortasında Umut topu ağlara gönderdi ve Galatasaray karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Maça sol kanatta başlayan ancak sahada basmadık yer bırakmayan genç yenetek oyun 1-1 devam ederken 87. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve Umut Bulut'a ikinci golün pasını verdi.

Sezonun ilk maçının kazanılmasında Umut ile birlikte başrolü oynayan genç yıldız adayına sosyal medyadan da övgüler yağdı.

Galatasaray taraftarının mesajları;

@renklisiyah: "Emre Çolak > Messi"
@z_ercan: "tek kelimeyle EMRE ÇOLAK"
@BayzReT: O artik Emre Çolak değil Emre Çilek tır tebrikler şampiyon"
@tugayaltindag: Emre Çolak Ardayı aratmıyor stilide benziyo helal olsun Emre"
@deryayasarfb: Bugün Turk futbolu yenibir Yildiz OrtaSaha oyuncusu kazanmistir; Emre Çolak Hayirli Olsun!Gelecektebir Emre Belözoğlu MAŞALLAH HelalOlsun"
@aylakayrak: Emre Çolak ve Umut Bulut bu sene Kükreyen Aslanlar arasında Helal olsun"
@mentiongladbach: Emre Çolak kendini o kadar geliştirmiş ki. Sanki bir Pirlo, bir İniesta"
@demetinyurt "Emre Çolak UMUT veriyor."
@ibisOguzhan: "Süper Solak Emre Çolak!"
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları