Çok zor olur çooook!

Galatasaray'da kiralık olarak top koşturan Felipe Melo, Beşiktaş mücadelesinde son kez Türk Telekom Arena'da top koşturabilir...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 58. madde üzerinden yaptığı değişiklikler ve alması muhtemel kararlardan dolayı, UEFA'dan Avrupa'dan men cezası alınabileceğini düşünen sarı-kırmızılı yönetim, transfer politikasında sakinliğini korurken kiralık oyuncumuz Felipe Melo'nun durumu merak ediliyor.

Pazar akşamı Beşiktaş mücadelesinde seyircisiyle sezonun veda maçına çıkacak olan Galatasaray'da Brezilyalı yıldız Felipe Melo, sarı-kırmızılı formayla Seyrantepe'de son kez top koşturabilir.

Avrupa Kupaları'na katılamama ihtimalini de göz önünde bulundurarak resmi transfer girişimlerini askıya alan Galatasaray yönetimi, Melo'nun transferi için aşama kaydetmemişti.

Juventus'tan 13 milyon euro karşılığında satın alınabilecek olan Felipe Melo için bu rakamı ödemek istemeyen sarı-kırmızılılar, Torino ekibine 'yeniden kiralama' seçeneğini sunmuştu.

Geleceğini Galatasaray'da gören ve uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı giymek isteyen 29 yaşındaki futbolcu ligde 34 maçta boy gösterdi. Taraftarların sevgilisi haline gelen Felipe Melo, 11 kez de gol sevinci yaşadı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları