Çok tehlikeli o senaryo! AMAN!..

Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Real Madrid'e 4-1 yenilerek gruptan çıkma şansını zora sokan Galatasaray, 10 Aralık'ta Türk Telekom Arena'da Juventus ile final maçına çıkacak.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Real Madrid'e 4-1 yenilerek gruptan çıkma şansını zora sokan Galatasaray, 10 Aralık'ta Türk Telekom Arena'da Juventus ile final maçına çıkacak. Juventus'u yenmesi durumunda gruptan ikinci olarak çıkacak olan Galatasaray, beraberlik ya da yenilgi halinde ise Kopenhag'ın Real Madrid karşısında alacağı sonucu bekleyecek.

Temsilcimiz Galatasaray için en büyük kıyamet senaryasou ise Juventus karşısında alınacak olan yenilgi ve Kopenhag'ın Danimarka'da Real Madrid'den puan alması olacak. Galatasaray, Juventus'a yenilir ve Kopenhag da Real Madrid'den puan alırsa; sarı-kırmızılı temsilcisimizin UEFA Avrupa Ligi'ne katılım şansı da ortadan kalkacak.

Galatasaray, Juventus ile berabere kalır ve Kopenhag da Real Madrid ile berabere kalırsa; Danimarka temsilcisine ikili averajda üstünlük kuran sarı-kırmızılı temsilcisimiz, UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu utacak.

KOPENHAG'A ÇOK DİKKAT...

Kopenhag takımı, Devler Ligi gruplarında sahasında hiç yenilmedi. Şampiyonlar Ligi gruplarında evinde 8 maça çıkan Danimarka ekibi 5 kez kazanırken 3 beraberlik aldı. Juventus ile bu sezon evinde 1-1 berabere kalan Kopenhag, Galatasara'ı ise 1-0 mağlup etmişti. Kopenhag, 2010-11 sezonunda sahasında Rubin Kazan'ı 1-0, Panathinaikos'u 3-1 yenmiş Barcelona ile 1-1 berabere kalmıştı. Kopenhag, 2006-07 sezonunda ise sahasında Benfica ile 0-0 berabere kalmış ve Manchester United'ı 1-0, Celtic'i 3-1 yenmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları