Çok özledik çoook!

Galatasaray, yeni transferleriyle sahne aldı. Önümüzdeki maçlar merakla bekleniyor...

Geçtiğimiz sezonda şampiyonluğa ulaşan ve yapılan transferle hedefi Avrupa'da başarı olarak belirleyen Galatasaray'ın, NK Olimpija Ljubljana ile oynadığı karşılaşmanın sonucu iyi olmasa bile sarı-kırmızılı takıma olan özlem bir nebze de olsa dindi.

Şükrü Saracoğlu'nda oynanan şampiyonluk karşılaşmasının ardından yeniden gömnek için 3 ay beklenen Fatih Terim'in ekibi yeni transferle birlikte boy gösterdi.

Lazio ve Fiorentina maçları öncesi Slovenya'da ter atarken, Terim de oyuncularını izleme fırsatı buldu. Hazırlık döneminde ciddi bir sınav vermeyen Galatasaray, Tarık Hodzic'in takımına karşı rahat bir oyun sergilese de gol yollarındaki şanssızlığını kıramadı.

Burak Yılmaz'ın bir frikiği bir de kafa vuruşu az farkla auta çıkarken, karşı karşıya kalınan birçok pozisyon da değerlendirilemedi. Nordin Amrabat, Johan Elmander ve geleceği merakla beklenen Felipe Melo gibi önemli isimlerinden yoksun olarak sahaya çıkan Galatasaray'ın 'iştahlı' oyunu sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Hamit Altıntop, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz yanyana sahne alırken önümüzdeki günlerde oynanacak olan karşılaşmalar iple çekilmeye başlandı.

LAZIO VE FIORENTINA

Galatasaray'ın bir sonraki maçı İtalya SerieA'da mücadele eden Lazio ekibiyle! Bu maç İzmir Atatürk Stadı'nda 4 Ağustos akşamı saat 22.00'de oynanacak.

Sarı-kırmıızılılar ayrıca, 8 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 22.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bir başka İtalyan ekibi Fiorentina ile de dostluk maçı yapacak.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları