"Çok önemli bir fark attık"

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 3-2 ile geçtiği mücadelede iki gol atan İsveçli Johan Elmander maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ettiği maç sonrası, iki gol atan İsveçli Johan Elmander yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Önemli bir üç puan aldıklarını belirten golcü oyuncu; "Bizim için önemli bir üç puan. Zor bir takıma karşı güzel oynadık. Galibiyetin geliş şekli de çok önemliydi. İki gol attığım için, özellikle de son dakikalarda skora katkıda bulunduğum için mutluyum" diye konuştu.

Şampiyonluk yolundaki rakiplere ciddi bir fark etıldığını belirten başarılı forvet; "Çok önemli bir fark attık. Ancak fazla abartmamak lazım. Her haftayı ayrı düşünmek lazım. 3 puanlık sistemde geriye de düşebilirsiniz, öne de çıkabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

BASIN TOPLANTISI

"İlk yarıya bakıldığında maça iyi başlayan ve kontrolü elinde tutan bizdik. İkinci yarı ise rakibimiz daha baskın oynadı, daha fazla pozisyon buldu. Zor maç olacağını biliyorduk. Özellikle 3 puanın gelişi benim de gol atmam daha da güzelleştirdi"
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları