Çok ilginç bir istatistik...

Galatasaray 2012-13 sezonunda oynadığı maçlarda dikkat çekecek bir istatistiğe imza attı. Haberin detayları burada...

Galatasaray bu sezon 4 resmi maça 11 gol atıp kalesinde 8 gol gördü. Sarı kırmızılılar oynadığı 4 maçta da duran toptan gol atıp gol yedi.

TFF Süper Kupa maçında Selçuk İnan ile penaltıdan gol atan ve Alex’in serbest vuruştan attığı gole engel olamayan Galatasaray Süper Lig’de Kasımpaşa maçında Umut ile duran toptan gol atıp İlhan’ın serbest atıştan attığı gole engel olamamıştı.

Galatasaray 2. haftada Beşiktaş karşısında kornerden Umut ve penaltıdan Selçuk ile gol bulurken Felipe Melo ile duran toptan kendi kalesine gol atmıştı.

Galatasaray 3. haftada Bursaspor karşısında kornerden Umut ile gol bulurken serbest atıştan Musa’nın ve kornerden Ömer’in attığı gollere engel olamadı. Galatasaray 5 golü duran toptan atarken, 5 golü de kalesinde duran toptan gördü.

BURAK'TAN SİFTAH

Geçen sezonun gol kralı Burak Yılmaz yeni takımında ilk golünü 3.haftada kaydetti. Galatasaray formasıyla ilk resmi golünü atan Burak Yılmaz geçen sezonda Bursaspor’a lig maçında 1 gol atmıştı.

G.SARAY YENİ SEZONDA YENİLMEDİ

Galatasaray 2012-13 sezonunda oynadığı maçlarda hiç kaybetmedi. Süper Kupa maçında ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında 3-2, Süper Lig’in ilk haftasında Kasımpaşa karşısında 2-1 galip gelen Galatasaray 2.haftada Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı, 3.haftada Bursaspor’u sahasında 3-2 yendi. Hazırlık maçlarında Fiorentina ve Lazio’yu 1-0, Eyüpspor’u 5-1, İstanbulspor’u 5-0 ve Kirchbichl’ı 11-0 yenerken Olimpija Ljubljana karşısında 1-1 berabere kaldı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları