Cluj'a şok üstüne şok!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki Rumen rakibi CFR Cluj hakkında finansal usulsüzlükler yapıldığı gerekçesiyle tahkikat başlatıldı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi CFR Cluj'un yakası finansal krizlerden bir türlü kurtulmuyor. Son olarak, Romanya hükümetine bağlı finansal yetkililer CFR Cluj kulübünü çeşitli araştırmalar yapmak için ziyaret etti.

Daha önce oyuncularına ve personeline maaş ödemelerini aylardır yapmadığı için büyük sıkıntı yaşayan Rumen kulübün yetkilisi Iuliu Muresan konu hakkında açıklama yapmazken, yetkililer kulüpten çok sayıda klasörle çıkarken görüntülendi.

Rumen basının adliyeden aldığı haberlere göre Cluj'un yaptığı transferler, ödemeler ve diğer finansal etkinlikleriyle ilgili usulsüzlük şüpheleri olduğu için bu ziyaretin gerçekleştirildiği iddia edildi. Olaya Romanya Organize Suçlar Masası baktığı gelen bilgiler arasında...

14 Kasım Çarşamba günü başlayan finansal tahkikatlara Cluj dışında, Petrolul Ploiesti ve Universitate Cluj kulübü de dahil edildi.

BECALI İSYAN ETTİ! 

Öte yandan Oyuncuların üzerinde haksız gelir elde ettiği sebebiyle hapis cezası alan Giovani Becali, çarşamba günü Romanya'daki yolsuzlukla mücadele biriminde 2008'deki dava dolayısıyla (tanık sıfatıyla katıldı diyor ama bütünden sorgulandığı anlaşılıyor) ifadesi alındı.

40 dakika süren sorgunun çıkışında konuşan Becali, savcılara hiçbir durumu açıklamak istemediğini belirtti.

Becali ayrıca kendisinin rüşvet verdiği iddia edildiği eski (University of Cluj diyor) Cluj başkanı Anton Dobos'un, rüşvetin verildiği iddia edilen tarihte komada olduğununv ve bu durumun savcı tarafından göz ardı edildiğini iddia etti.

Savcılara ne söylediği sorulduğunda ise Becali, "Onlara 'valiz' davası hakkında konuşmak istemediğimi söyledim ve konunun zaten yargıda olduğunu ve bunun hakkında burada konuşmanın zaman kaybından başka bir şey olmadığını söyledim." dedi.

Becali ayrıca teşvikin, rüşvet olmayacağını belirterek, "Bizleri güldürüyorsunuz. Bu dosya nasıl yolsuzlukla adlandırılır? Karşıt görüşteki bir hakim 3 yıllık hapis cezası veriyor. Üst mahkeme ise teşviki rüşvet addederek daha ağır bir karar veriyor! Sanırım yüksek mahkeme bir çocuğun bildiği bir şeyi, ödülün rüşvet olmadığı bilgisinden yoksun" ifadesini kullandı

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları