Çizme'den Muntari bombası

Inter’de yakaladığı çıkışın ardından düşüşe geçen Ganalı’ya Fildişili yıldız kefil oldu. Yönetim de 28 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için düğmeye bastı.

G.Saray'da Başkan Ünal Aysal’ın mazbata töreninin ardından yaptığı transfer açıklamaları ile gözler Felipe Melo’nun bölgesi olan ön libero mevkiine çevrildi. Sarı kırmızılı yöneticilerin teknik direktör Fatih Terim’in de isteği ile bu bölgeye yapılacak transferi kamp dönemine kadar bitirmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Drogba’nın önerisiyle Sulley Muntari’yi almak için harekete geçti.

SATIŞ OPSİYONLU KİRALAMA

İnter’de yakaladığı çıkışın ardından kariyerinde düşüş yaşamaya başlayan Milan’a transfer olarak yeniden kendini ispatlama şansını yakalayan ancak beklentilerin altında kalan Ganalı yıldızın daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gelmek için Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Sarı-Kırmızılı yönetim Muntari’yi bonservisi ile almaktan çok satış opsiyonlu kiralık olarak renklerine katmak istediği belirtildi.

TULUN DEVREDE

28 yaşındaki Ganalı yıldızın istenilen şartlarda transfer edilmesi halinde Elmander’in kesin olarak takımdan ayrılacağı ve yabancı kontenjanın da kendisine yer açılacağı belirtildi. Muntari için Sportif Koordinatör Bülent Tulun’un İtalya’ya gitmesi bekleniyor. Ganalı yıldızın ön libero dışında sol kanatta da görev yapabilme özelliklerinin bulunması bu transferin olma olasılığını daha da arttırıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları