Cim Bom’da aday çok, liste yok

Galatasaray’da 23 Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan isimler, yönetim kurulu listelerini hazırlamaya devam ediyor. İşte detaylar ve gelişmeler...

Galatasaray’da 23 Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan isimler, yönetim kurulu listelerini hazırlamaya devam ediyor.

Ancak Sarı-Kırmızılılarda son yıllarda örneği görülmemiş bir kongre durağanlığı yaşanıyor. Başkanlığa talip olan Adnan Öztürk, Turgay Kıran, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz son listelerin verilmesine kısa bir süre kala halen beraber çalışacağı yöneticileri Galatasaray kongre üyelerine tanıtmadı.

Ortaya çıkan bu belirsizlik camiada rahatsızlık yarattı. Sarı-Kırmızılıların önde gelen isimleri, Galatasaray’ı yönetmeye talip olan isimlerin, omuzlarında ciddi bir sorumluluk bulunduğunu kaydedip daha şeffaf hareket etmeleri görüşünde birleşti.

4 başkan adayının bir numaralı gündem maddesi Galatasaray’ın 2014 sonu itibarıyla 831 milyon TL’yi bulan 2015’in ilk 3,5 aylık döneminde de artış gösteren borcun yönetilebilir hale getirilmesi olacak. Adaylar, bu mali gerçekler ışığında maddi güç ve bilgiye sahip Galatasaraylıları bularak yönetici olmaya ikna etmeye çalışıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları