Çifte kırmızı

Sivasspor karşısında üç puanı hanesine yazdıran Galatasaray, iki oyuncusunun kırmızı kart görmesiyle üzüldü...

Sivasspor karşısında üç puanı hanesine yazdıran Galatasaray, iki oyuncusunun kırmızı kart görmesiyle sarsıldı.

Ev sahibi ekipte, ilk golün sahibi Engin Baytar, skor 2-1 iken takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 80'i gösterirken Sivasspor kalecisi Borjan, degaj kullanmasına engel olan Engin'i ittikten sonra sarı kırmızılı oyuncu sinirlerine hakim olamadı. Yan hakemin uyarı sonrası hakem Bülent Yıldırım, Engin'e doğrudan kırmızı kartını gösterdi.

89. dakikada ise Johan Elmander, bir ikili pozisyon sonrası Hayrettin Yerlikaya ile ikili mücadelesinde 2. kırmızıyı gören isim oldu. Bülent Yıldırım pozisyon sonrası da Elmander'i kırmızı kartla cezalandırdı.

Engin ve Elmander’in atılması 2 hafta sonra Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi Galatasaray’a ağır darbe indirdi. En az 2 maç ceza alması beklenen Engin ile 2 maçla cezalandırılması beklenen Elmander, Gençlerbirliği sınavının yanı sıra büyük olasılıkla derbide de görev yapamayacak. Bu arada geçtiğimiz sezon toplam 5 kırmızı kart gören Galatasaray, bu yıl daha 12. haftada aynı rakama ulaştı.

Cim-Bom dün akşam Tomas Ujfalusi'yi de kayıp verdi. İlk yarıda sarı kart görerek cezalı duruma düşen Çek stoper, Engin ve Elmander'le birlikte Gençlerbirliği'ne karşı takımdaki yerini alamayacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları