Chiellini'yi yıkan '30 saniye'!

Galatasaray'ın 2-2 berabere kaldığı Juventus'ta Giorgio Chiellini, Galatasray mücadelesi ile ilgili pişmanlığını anlattı.

-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında 2-2 berabere kaldığı Juventus'un başarılı savunmacısı Giorgio Chiellini, Milan ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılılar karşısında 2-1'den sonra çok çabuk gol yediklerini ve alınan beraberlik sonrasında karşılaştıklaır sert eleştirileri haketmediklerini belirten Chiellini, "Çarşamba günü 30 saniyede tüm eforumuzu mahvettik. Galatasaray karşısında aldığımız sonuç için üzgünüm ama, kahraman seviyesinden sıfıra çok çabuk düşürüldük. Pozitif bir yolda ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Devler Ligi'nde Real Madrid karşısına 2 maça çıkacak olan Juve'nin gruptan çıkmak için son şansının bu iki mücadele olmadığını söyleyen İtalyan savunmacı, "Real Madrid ile oynayacağımız 2 maçın son şansımız olduğunu düşünmüyorum. Bizim için önemli bir test olacak çünkü en iyisi ile karşılaşacağız. Tur atlamaktan bahsetmek için daha zaman lazım. Ancak söylendiği gibi karamsarlık ve hüzün yok." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi ilk 2 maçında 2 beraberlik alan Juventus, 23 Ekim'de Real Madrid ile deplasmanda, 5 Kasım'da ise evinde karşı karşıya gelecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları