Chelsea'den çılgın teklif!

İngiltere Premier Ligi'nde Andre Villas Boas ile yollarını ayıran Chelsea, gelecek sezon için sürpriz bir isme yüklü bir kontrat ödemeyi düşünüyor.

İngiliz ve Fransız basını, Chelsea'nin Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Laurent Blanc'a yıllık 10 milyon euroluk bir teklif yapacağını iddia etti.

Fransız Le Parisien ve İngiliz The Times gazetelerinde çıkan habere göre; teknik direktörlük için öncelikli olarak Jose Mourinho ve Josep Guardiola'yı düşünen Roman Abramovich, anlaşması zor olan bu iki isimden birini takımın başına getirememesi halinde kesinlikle Laurent Blanc ile anlaşacak.

YILLIK 10 MİLYON EURO VERECEK

Gazeteler, Andre Villas-Boas'ı Porto'dan koparabilmek için 16 milyon euro tazminat ödeyen Abramovich'in, Fransa Milli Takımı ile olan kontratı EURO 2012 sonrası biteceği için tazminat ödemek zorunda kalmayacağı Blanc'a ücret konusunda cömert davranacağını ve yıllık 10 milyon euro vereceğini öne sürdü.

Bu ücret Laurent Blanc'ı, Real Madrid'den aynı parayı alan Jose Mourinho ile birlikte dünyanın en çok kazanan teknik adamı yapacak.

BORDEAUX İLE ŞAMPİYON OLMUŞTU


1998'de Dünya Kupası'nı, 2000'de Avrupa Şampiyonası'nı kazanan Fransa Milli Takımı'nın önemli bir futbolcusu olan Laurent Blanc, Horozlar'ı çalıştırmadan önce 2007-2010 arası Bordeaux'yu yönetmiş, 2008-09'da Fransa Ligi şampiyonluğunu tatmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları