Chedjou: "İmkansız değil"

Galatasaray'ın Kamerunlu savunmacısı Aurelien Chedjou, Gençlerbirliği maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Kamerunlu stoperi Aurelien Chedjou, erken yedikleri gol sonrasında rakibin direncinin artığını dile getirerek "altın değerinde" iki puan kaybettiklerini vurguladı.

Chedjou, "Önemli maça çıkmıştık. Kazanmak istiyorduk. Maçın başında erken yediğimiz bir gol var. Bu da rakibimizin güvencini artırdı. Birçok pozisyona girdik. Bunları sonuçlandıramadık. Soğuk havada oynadık. Saha şartları çok çok iyi değildi. Bunlar tabii ki bahane değil. Rakibimiz ile puan farkı açıldı. Bunları düşünmeden her maça kendimizi iyi hazırlayıp kazanmamız gerekiyor" dedi.

Futbolda hiçbir şeyin imkansız olmadığını belirten Chedjou, "Her maça, final maçı gözü ile bakıp daha fazla mücadele edip, kazanmamız gerekiyor. Futbolda her şey mümkün" dedi.

Chedjou, konuşmasına şöyle devam etti:

"Biz Galatasarayız bahane bulmamız gerekiyor. Diğer taraftan ne yazık ki hakem hataları da bizi buluyor. Mutlaka kendimizi daha çok geliştirmemiz gerekiyor. Hakem performansları da bireysel eleştirilerini yapıp onlar da kendi performanslarını değerlendirip biraz daha iyi olmaları gerekiyor diye düşünüyorum."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları