Ceza tehlikesi büyüdü! Tek şart...

Derbi mağlubiyeti sonrası Galatasaray ile Osmanlıspor arasındaki fark 4’e çıktı. Galatasaray, kupayı alamazsa büyük ihtimalle 2 yıl Avrupa’ya gidemeyecek

UEFA Finansal Fair-Play Kurulu tarafından 1 yıl Avrupa'dan men edilen Galatasaray için tehlike sinyalleri çalıyor...

Galatasaray, Beşiktaş'a 1-0 yenilince, lig 5.'liğini de ateşe attı. Galatasaray eğer Ziraat Türkiye Kupası'nı alamazsa çok büyük ihtimalle Avrupa'ya katılım hakkı elde edemeyecek ve böylece cezası 2 yıla çıkmış olacak.

45 puanda kalan Galatasaray ile 5. sıradaki Osmanlıspor arasındaki fark 4'e çıkmış durumda. Üstelik Akhisar da Galatasaray'ın üzerinde yer alıyor. Son iki hafta Akhisar ve Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray bir futbol mucizesi gerçekleşmezse sezonu ilk 5 dışında bitirecek.

Galatasaray'ın Avrupa vizesi alması yani 1 yıllık cezasını bu yıl çekmesi için kupayı alması gerekiyor. Fakat bu da kolay olmayacak. Çünkü Sarı-KırmızılılarAntalya'daki finalde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Galatasaray'ın iki yıl Avrupa dışında kalması, zaten kötü durumda olan ekonomik tablonun daha da geriye gitmesi anlamına gelecek.

Galatasaray'ın Avrupa'dan iki yıl uzak kalması halinde Başkan Dursun Özbek'in istifa edeceği de kulislerde konuşuluyor...



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları