Cevap bekleyen 7 soru!

Türkiye'de transfer sezonu 7 Eylül'de kapansa da, Galatasaray'ın önünde transfer yapmak için sadece 2 gün var. Bu iki günde Galatasaray'ın çözmesi gereken 7 sorun var.

Şampiyonlar Ligi için oyuncu listesini hafta başında UEFA’ya bildirmek zorunda olan Cimbom, buna karşılık transferde belirsizlik yaşıyor.

Ve G.Saray’da yumurta kapıya dayandı… Türkiye’de transferin bitimine daha 5 gün olsa da sarı kırmızılılar için aslında sadece 2 gün var. şampiyonlar ligi’nde mücadele edecek oyuncu listesini yarın mesai saati bitimine kadar UEFA’ya bildirecek olan Cimbom’da, cevap bekleyen irili ufarklı 7 soru var.

1- EN BÜYÜK SORU: BURAK GİDECEK Mİ?

Başkan Aysal’ın aksine, Bülent Tulun’un “Lazio tek kalemde 15 milyon Euro verirse teklifini düşünürüz” dediği ve transferine açık kapı bıraktığı Burak’ın durumu soru işareti. Cimbom’un tek forvetli sistemde daha derli toplu oynaması da bu konuda ani gelişmelerin yaşanabileceğini konuşuluyor.

2-BRUMA’DA HALA İMZALAR ATILAMADI

G.Saray 2 aydır peşinde koştuğu Bruma’yı ikna etti. 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli teklifi de Sporting Lizbon tarafından olumlu karşılandı. Ödeme süresi ve taksitler konusunda son pazarlıklar yapılırken, Lizbon kulübü imzayı attığı an G.Saray bu futbolcuyu UEFA listesine dahil edecek.

3-RIERA’NIN GİDİŞİ 4 GÖZLE BEKLENİYOR

Başka bir takıma gitmek için ücretinde indirimi kabul eden Riera’ya İspanya’dan en iyi teklif veren Villarreal oldu. İspanyollar, futbolcuya 1.5 milyon Euro teklif ederken, G.Saray’dan yıllık 3 milyon Euro kazanan sol bekin bu yüzde 50’lik farka göz yumup ayrılma kararı alması bekleniyor.

4-KAZIM-SERDAR AZİZ TAKASI OLUR MU?

Daum, F.Bahçe’de birlikte çalıştığı Kazım’ı ısrarla Bursaspor’a istiyor. Bu teklife karşılık yeşil beyazlı takımda kadroya alınmayan ve geçen yıl Milli Takım’a kadar yükselen genç stoper Serdar Aziz’in ismi gündeme geldi. Fatih Terim’in raporuna göre bu sürpriz takas gerçeğe dönüşebilir.

5-AYDIN YENİDEN FLORYA’YA DÖNÜŞ YOLUNDA

Sezon sonunda Galatasaray’ın 700 bin Euro’luk teklifini kabul etmeyen ve transfer dönemi boyunca da kulüp bulamayan Aydın Yılmaz, Florya’ya dönmüştü. Teknik direktör Fatih Terim’den özür dileyen genç futbolcu için KAP’a resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

6-YEKTA, ÇAYKUR RİZE’YE VERİLECEK Mİ?

Geçen yıl Melo’nun alternatifi olan Yekta Kurtuluş, bu sezon hiç süre alamadı. Çoğu kez ilk 18 kişilik kadroya da giremeyen milli futbolcu forma giyeceği bir takıma gitmek istiyor. G.Saray, Çaykur Rizespor’un da talip olduğu futbolcu için karar aşamasında.

7-AYKUT’LA HENÜZ SÖZLEŞME YAPILMADI

Yedek kalecilerden Aykut Erçetin’e, sezon başı kampına da katılmasına rağmen herhangi bir sözleşme yapılmadı. TFF’ye ismi bildirilmeyip lisansı tescil ettirilmeyen file bekçisi, son 2 günde de G.Saray’la yeni bir kontrat yapamazsa kulüp bulamadan transfer sezonunu kapatacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları