Celtic scotu, Dembele'yi Galatasaray'ın elinden nasıl kaptıklarını anlattı

İngiliz medyasına bir röportaj veren Celtic baş scoutu David Moss, Dembele'yi birçok kulüp onla ilgilenirken nasıl kaptıklarını anlattı.

2016-17 sezonun başında Galatasaray'ın ciddi şekilde gündemine gelen ve hatta sarı kırmızılı ekiple ön sözleşme dahi imzaladığı iddia edilen ancak soluğu Celtic'de alan ve gösterdiği performansla izleyenleri kendine hayran bırakan Moussa Dembele'yi Galatasaray'ın elinden nasıl kaçırdığı ortaya çıktı.

İngiliz medyasına bir röportaj veren Celtic baş scoutu David Moss, Dembele'yi birçok kulüp onla ilgilenirken nasıl kaptıklarını anlattı:

''Brendan Rodgers göreve ilk geldiğinde artık iyi bir forvet oyuncusu almalıyız diye düşündük. Dembele'nin hem genç hem de iyi bir oyuncu olması iştahımızı kabartmıştı. Daha sonra menajeriyle görüşmek için Londra'ya gittim. Ona 'Bak, biliyorum bir Türk takımı ve diğer büyük takımlar onunla ilgileniyor. Daha fazla maaş önereceklerini biliyorum. Ancak Dembele bizim için biçilmiş kaftan.' dedim.'' açıklamasını yaparken,

''Daha sonra bana diğer takımlarla olan görüşmeleri tamamladıktan sonra dönüş yapacağını söyledi. İşimi şansa bırakmadım ve onu her gün aradım. En sonunda da ikna etmeyi başardık.'' ifadelerini kullandı.

Fulham'dan 400.000 pound yetiştirme bedeli ödenerek kadroya katılan Dembele'nin, şu anda en az 30 milyon pound edeceğini belirten Moss, Celtic'in Avrupa futbolunun en kaliteli forvetlerinden birine sahip olduğunu belirtti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları