Carvalhal vs Terim

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş ile oynanacak olan derbide bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Fatih Terim üçüncü kez görev yaptığı Galatasaray'da çok önemli başarılara imza attı...

Özellikle 1996-2000 yılları arasında neredeyse alınmadık kupa bırakmayan tecrübeli hoca sadece bir şeyi başaramadı... O da İnönü'de Beşiktaş'ı yenmek... İşte Terim pazar akşamı oynanacak derbiden zaferle ayrılarak bir ilke imza atmayı hedefliyor.

SADECE 4 GOL ATABİLDİLER!

Daha önce Sarı-Kırmızılı takımın başında Beşiktaş'la 6 lig maçına çıkan Fatih Terim hiç kazanamazken, 2 yenilgi yaşadı, 4 de beraberlik aldı. Galatasaray, tecrübeli hoca yönetimindeki bu 6 maçta Beşiktaş'a sadece 4 gol atabildi. Son iki derbide ise rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. İmparator bu kez Kartal'ı devirerek hem kötü bir istatistiğe son vermek hem de Galatasaray'a şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet kazandırmak istiyor.

AGRESİFLİK YOK

Hafta başından bu yana futbolcularıyla sürekli derbi hakkında konuşan Terim'in psikoloji üzerinde durduğu öğrenildi. Futbolcularından maçın her anında sakin kalmalarını isteyen başırılı teknik adamın, "Rakip taraftarlar üzerinizde baskı kurmak isteyecek. Buna izin vermeyin. Gereksiz agresiflik bize zarar verir" dediği belirlendi.

TAHRİKLERE KAPILMAYIN

Terim'in zaman zaman agresif tavırlar sergileyebilen Engin ve Sabri'yle de özel olarak konuşarak, "Tahriklere kapılmayın. Hakem kararlarına da asla itiraz etmeyin" uyarısında bulunduğu öğrenildi
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları