Carlinhos giderse plan hazır!

Teknik direktör Fatih Terim'in 2 sezondur takip ettiği Carlinhos'un fiyatını kırmak isteyen Galatasaray'a iyi haber geldi. Oyuncunun alternatifini bulundu.

En büyük sıkıntısı sol bek mevkisinde olan Galatasaray'da bu bölgeye herhangi bir transferin yapılıp yapılmayacağı merakla beklenmeye başlandı. Listenin ilk sırasına Fluminense'nin yıldızı Carlinhos'u yazan sarı-kırmızılı ekip yaklaşık 8 milyon euroluk bonservis bedelini kırmaya çalışıyor.

Oyuncunun takımı ise alternatifi şimdiden buldu! Botafogo'dan Marcio Azevedo... Carlinhos'un 'Aslan' olması halinde Fluminense rotayı 26 yaşındaki Azevedo'ya kıracak.

MENAJERLER VE SÜREÇ

Bir yandan bonservis pazarlıklarını sürdüren diğer yandan da oyuncuyu ikna etmek isteyen Galatasaray, Claudio Taffarel faktörüyle bu transfere nokta koymanın planlarını yapıyor.

Henüz ülkesinden başka yerde top koşturmayan 25 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye gelme konusunda tereddütleri olduğu öğrenilirken, bonservis krizinin çözülmesi halinde bu transfer 2 haftalık süreçte bitebilir.

Brezilya Ligi ekibi Santos'tan resmi teklif alan Carlinhos, bu takıma gitmesini açıklamasına rağmen, menajerlerin devreye girmesiyle yetenekli futbolcunun 'Aslan' olabileceği ifade edildi.

CARLINHOS YİNE KONUŞTU!

Ülke basınına geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak kariyerine Brezilya'da devam edebileceğinin sinyallerini veren Carlinhos, yerel bir radyoya performansını değerlendirdi.

Ülkenin en iyi sol beklerinden kabul edilen futbolcu, "Profesyonelce konuşuyorum; hayatımın en iyi yılı 2012'ydi. Brezilya'da en iyi sol bek seçildim ve milli takıma çağrıldım. Hiç de sakatlanmadım. Kulüp şimdi gelecek sezona hazırlanıyor." dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları