Galatasaray'dan Gençlerbirliği maçında geri dönüş!

Galatasaray, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta sahasında Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup etti. Galatasaray'da Mario Lemina ve Wilfried Singo sakatlanıp oyundan çıktı. Galatasaray'da VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gören Roland Sallai, gelecek hafta Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, RAMS Park'ta oynanan ve ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçı 3-2'lik skorla kazandı.

Gençlerbirliği, 22. dakikada M'Baye Niang ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Galatasaray, 55. dakikada Mauro Icardi, 57. dakikada Barış Alper Yılmaz ve 66. dakikada İlkay Gündoğan ile 3-1'lik üstünlüğü buldu.

Konuk ekip Gençlerbirliği'nde Metehan Mimaroğlu, 77. dakikada attığı golle maçın skorunu 3-2 olarak belirledi.

Gençlerbirliği, Thalisson'un 60. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Galatasaray'da da VAR incelemesinin ardından uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Roland Sallai, gelecek hafta Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

GALATASARAY'DA İKİ SAKATLIK

Galatasaray'da Mario Lemina ve Wilfried Singo, ilk yarıda sakatlandı ve oyundan çıktı.

Bu sonucun ardından milli aradan galibiyetle dönen Galatasaray, ligde 32 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. Gençlerbirliği, 11 puanda kaldı.

GELECEK HAFTA DERBİ

Galatasaray, ligde gelecek hafta Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde ise sahasında Union Saint-Gilloise'yi konuk edecek. Gençlerbirliği, ligin bir sonraki haftasında Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak.









MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI BİRAZDAN)

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları