Büyük rekabet!

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Eskişehirspor kozlarını paylaşacak. Süper Lig'in en golcüleri de 3 puan savaşı verecek.

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Eskişehirspor kozlarını paylaşacak. Bu zorlu karşılaşma öncesinde ilginç bir detay dikkatlerden kaçmıyor. Sarı-kırmızılı takımda Umut Bulut, Eskişehirspor'da ise Necati Ateş forma şansı bulmaları halinde takımlarının galibiyeti için elinden geleni yapacak.

Süper Lig'de faal futbolcular içinde en çok lig golü bulunan Necati Ateş, 108 golle 2. sırada yer alan Umut Bulut ile karşı karşıya oynayacak.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı 136 gollü Alex de Souza'nın takımdan ayrılmasından sonra Süper Lig'de faal futbolcular içinde en çok lig golü bulunan oyuncu Necati Ateş olmuştu.

HAMİT OYNAYACAK MI? TIKLAYIN...

MAĞLUBİYETLER VE BİR GEREKÇE! TIKLAYIN...

Sezon başında sürpriz bir şekilde Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer olan Necati, yeni takımında da etkili bir başlangıç yapmıştı.

Sarı-kırmızılı forma altında attığı arka arkaya gollerle bir anda Avrupa'nın zirvesine tırmanan Umut Bulut 3 haftadır gol atamıyordu. Braga maçının ardından teknik direktör Fatih Terim ile görüşen Umut'un Es-Es maçında yine gollerine devam etmesi bekleniyor.

Aldığı 2 şok mağlubiyetin ardından yeni bir galibiyet serisine başlamak isteyen Galatasaray'da Eskişehirspor maçı büyük önem taşıyor. Futbolcular arasında yaşanacak olan rekabette ise en çarpıcısı Necati ve Umut oldu.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları