Büyük baskı sonuç verdi!

Sarı-kırmızılı taraftarlar 27 Eylül'de ölümünün 3'üncü yıldönümü olan Alpaslan Dikmen'in hatırlanması için Galatasaray - Eskişehirspor maçından önce Türk Telekom Arena'da görüntülü bir organizasyon düzenlenmesini talep etti. Bu talep yönetimden olumlu tepki gördü.

Galatasaray'ın efsanelere saygı konseptinde bugün Türk Telekom Arena'da starını vereceği organizasyon sarı-kırmızılı taraftarları adeta ilkiye böldü. Kulüp tarafından belirlenen listede yer alan isimler kadar kendisine o liste içerisinde yer bulamayan isimler de büyük bir tartışma konusu oldu.

Listede özellikle Bülent Korkmaz, Fatih Terim, Tugay Kerimoğlu ve Hagi gibi yakın geçmişe damga vuran isimlerin yer almaması büyük bir tepki toplarken; sarı-kırmızılı taraftarların neferi olarak gösterilen Alpaslan Dikmen'in unutulması da dikkatlerden kaçmadı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar 27 Eylül'de ölümünün 3'üncü yıldönümü olan Alpaslan Dikmen'in hatırlanması için Galatasaray - Eskişehirspor maçından önce Türk Telekom Arena'da görüntülü bir organizasyın düzenlenmesini talep etti.

Fatih Çevik ve Evren Göz tarafından Alpaslan Dikmen için hazırlanan 'Güzel Oyun' belgeselinden bazı kesitlerin Türk Telekom Arena'da yayınlanması sarı-kırmızılı yönetimden talep eden sarı-kırmızılı taraftarlar, Dikmen anısına özel pankartlara da stadın çeşitli yerlerinde yer vermeyi planlıyor.

Galatasaray Yönetimi'nin sarı-kırmızılı taraftarlardan gelen bu talebe olumlu yönde bir tepki verdi ve belgeselden iki dakikalık bir kısmı Türk Telekom Arena'da yer alan dev ekranda yayınlama kararı aldı.

BELGESELİN TAMAMINI SALI GÜNÜ WEBASLAN'DA BULABİLİRSİNİZ...
İŞTE O BELGESELDEN BİR BÖLÜM....



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları