Burak'a son teklif

Lazio'ya transferi çıkmaza giren Burak Yılmaz için girişimler hızlandırıldı. İşte tüm gelişmeler ve detaylar burada...

Lazio'ya transferi çıkmaza giren golcü için girişimler hızlandırıldı.G.Saray, 'Avrupa'da oynayacağım' diyen yıldız oyuncunun kulübüne ciddi bir teklif yaptı.Trabzonspor, '8 milyon Euro bonservis ücreti ya da 6 milyon Euro artı Sercan'ı isteriz' cevabını verdi.

G.SARAY, İtalyan devi Lazio'nun da gündeminde olan Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için çaba harcıyordu. Sarı kırmızılılar son olarak sözleşmesinde '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan golcü için Trabzonspor'un kapısını farklı bir teklifle çaldı. Cimbom, Burak için 3 milyon Euro artı Sercan Yıldırım'ı önerdi. Yapılan bu teklif sonrası beklemeye geçildi.

TRABZONSPOR İKİ AYRI FORMÜL SUNACAK

Trabzon ise, bu teklife karşılık olarak, "8 milyon Euro bonservis ücreti ya da 6 milyon Euro artı Sercan Yıldırım'ı isteriz" dediği öğrenildi. Özellikle bordo mavili kulübün başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transferine sıcak bakmazken, yalnızca sarı kırmızılıların iki formülden birine 'evet' demesi durumunda olaya olumlu bakabileceği belirtildi.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Dış transferde forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim Avusturya kampına götürmediği Kazım, Pino, Serkan Kurtuluş ve Mehmet Batdal'a, "Yolunuz açık olsun. Gelecek sezon planlarımda yoksunuz ve zaman kaybetmenizi istemem" diyerek oyuncuların biletini kesti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları