Burak'a 'hatır' engeli!

Galatasaray yönetimi bir süredir ismi sarı-kırmızılılar ile anılan Burak Yılmaz konusunu askıya aldı. İşte ilginç gelişmenin nedeni ve detaylar...

Bu sezon 33 kez ağları sarsıp gol kralı olan Burak Yılmaz'ın adı Galatasaray'la anılıyordu. Hatta Trabzonspor cephesinden bu transferle ilgili olumlu sinyaller gelmişti. Ancak işin perde arkasında başkanların farklı bir diyalog yaşadığı ortaya çıktı.

Sezon başında Trabzonspor'dan Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam'ı bedelsiz olarak kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, Başkan Ünal Aysal'ın talebi doğrultusunda Burak Yılmaz transferinde geri adım attı. Kontratında, "5 milyon Euro getirirse serbest kalır" maddesi bulunan milli futbolcuyu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'le arasının açılmaması için askıya aldıran Aysal, "Bekle ve gör" politikası uygulayacak.

Takip devam edecek

Galatasaray'ın 1 numarası, daha önce de kulüpler görüşmeden bu transferin kesinlikle gerçekleşmeyeceğini açıklamıştı. Takımın teknik patronu Fatih Terim'in de şu an için Başkan Aysal'la aynı görüşte olduğu, fakat Burak'ın yakından takip edileceği bildirildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları