Burak Yılmaz açıklaması! Net...

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Burak Yılmaz hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Trabzon galibiyeti ve Burak Yılmaz hakkındaki transfer iddialarını değerlendirdi. Dürüst şöyle konuştu: "Burak Yılmaz'ı almak gibi bir düşüncemiz yok"

Play-Off'tan önce bize karşı oynadı ve onun oynadığı takıma karşı da galip geldik. Çok kıymetli bir futbolcu. Sakatlıklar oluyor, inşallah iyileşir de Çarşamba günü oynar. Bir kez daha tekrarlıyorum, Burak Yılmaz'ı transfer etmek gibi bir düşüncemiz yok.”

'SÖZ FEDERASYONUN'


Dürüst, Beyaz TV'de yayınlanan programa telefonla katılırken, değiştirilmesi düşünülen 58.madde ile ilgili olarak da "Türk futbolunu düzlüğe çıkaracak bir karar istiyoruz. G.Saray Avrupa'ya gitsin, gitmesin diye dar açıdan bakmıyoruz. Türk futbolunun bu travmadan yüzünün akıyla çıkması lazım. Sonuçta da ümit ediyorumki Türkiye için yanlış bir karar alınmaz. Sözün bittiği yerdeyiz. Biz açıklamaları yaptık, son söz Futbol Federasyonu'nda. O karara göre bir açıklama yaparız. Herkesin beklentisi artık bu sona ersin, öncelik futbola gelsin” ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları