Burak: "Her gol değerli"

Galatasaray'ın başarılı forveti Burak Yılmaz, Sivasspor maçının ardından görüşlerini paylaştı.

Galatasaray'ın gol yollarındaki etkili silahı Burak Yılmaz, iki gol atarak önemli bir katkı verdiği Sivasspor maçının ardından görüşlerini paylaştı.

Mutluluktan gözleri dolan Burak Yılmaz; "Vallahi, yemin ederim attığım her golün benim için çok değeri var. İlk senem, şampiyonluk geldi. Yemin ediyorum gol krallığı gözümde değerli değil. Ancak, o da olursa çok mutlu olurum" diyerek takım arkadaşlarıyla sevinmeye devam etti.

Burak Yılmaz daha sonra soyunma odasında "Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok guruluyum. Daha da fazla bir şey söyleyemeyeceğim" dedi. 

Basın mensuplarına Arena'dan ayrılırken açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, "Zaman zaman hırstan dolayı dışa verdiğimiz olumsuz görümtüler içeride daha farklı. Herkese hayırlı olsun. İnşallah daha çok şampiyonluklar görürüz. 19-20 yaşımdan bu yana beni takip ediyorsunuz. Her şeyden pay çıkardım. Olumlu yönde çalışıyorum. Devam ediyorum ve mutluyum" ifadelerini kullandı. 

Gol krallığı hakkında görüşleri sorulan Burak, "Bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Drogba'nın gol krallığı için bana büyük yardımı vardı. Ona teşekkür ediyorum. Ben de aynısını ona yaşardım" diye konuştu. 

Galatasaray ayrılıp ayrılmayacağı sorulan sarı-kırmızılı futbolcu, "Galatasaray'da mutluyum. Ancak ileride ne olur ben bilmem" diyerek sözlerini noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları