Bu tarihe kadar imza yok!

Ekonomik sıkıntılar ve Finansal Fair Play tehdidi nedeniyle transferde tıkanan yönetimin 11 Temmuz'da Genel Kurul'dan ek bütçe yetkisi isteyeceği ve bu tarihe kadar kimseye imza attırılmayacağı iddia edildi.

Göreve geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen transfer hamleleri nedeniyle taraftarın büyük tepkisini toplayan Galatasaray yönetimiyle ilgili şok bir iddia gündemde...

Hem ekonomik sıkıntılar hem de UEFA Finansal Fair Play tehdidi nedeniyle şu ana kadar beklenen adımı atamayan yönetimin, 11 Temmuz'daki Genel Kurul'da üyelerden yetki isteyeceği öğrenildi. Başkan Dursun Özbek'in daha önce belirlenen transfer bütçesini yeterli bulmadığı ve Genel Kurul'un önüne ek bütçe talebiyle çıkacağı belirlendi.

Eğer kulislerde konuşulan bu iddialar doğruysa Galatasaray yönetimi 11 Temmuz'a kadar kimseye resmi imza attıramayacak. Ortaya çıkan söylentiler taraftarlar arasında tam bir şok etkisi yaratmış durumda.

Mevcut gelişmeler nedeniyle hem Başkan Dursun Özbek'e hem yönetime hem de sportif direktör Cüneyt Tanman'a öfkeli olan taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, "Duygun Yarsuvat'ı bile mumla arıyoruz" ifadesini kullandılar.

İKİ YILDIZA İMZA ATTIRILDI, 11 TEMMUZ BEKLENİYOR

Ortaya atılan bir başka iddiaya göre ise Galatasaray yönetimi en az 2 yabancı futbolcu ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Hatta bu isimlerle ön protokol bile imzalandı. Eğer 11 Temmuz'daki Genel Kurul'dan olumsuz bir sonuç çıkmazsa hemen ertesi gün transferler KAP'a bildirecek.

Bu isimlerden birisinin Podolski olduğu da gelen bilgiler arasında. Alman ve İngiliz basını, Podolski'nin kesin olarak Galatasaray'la anlaştığını yazmasına rağmen, yönetimden henüz bir açıklama gelmiş değil.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları