Bu çocuk can atıyor!

Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesi gözler Çek golcü Milan Baros'a çevrildi. İşte gelişmeler ve haberin detayları...

Spor Toto Süper Final'de 5. hafta karşılaşmasında Beşikteş ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da, Johan Elmander ve Necati Ateş'in son haftalardaki form düşüklüğü dikkatlerden kaçmazken gözler Milan Baros'a çevrildi.

Başarılı futbolcu, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Manisaspor karşılaşmasında attığı golle 6 maçlık suskunluğuna son verse de Süper Final'in ilk maçında forma şansı bulamamıştı. Son 3 maçta boy gösteren Çek golcü, mücadelelerin bitimine 14, 18 ve 26 dakika kala dahil oldu.

Beklediği fırsatları yakalayamayan Milan Baros, Beşiktaş maçı öncesi adeta 'Ben buradayım' mesajı veriyor. Sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir kısmının bu maçta forma giymesini istediği 31 yaşındaki yıldız hakkındaki son kararı teknik direktör Fatih Terim verecek.

Johan Elmander'in yanında Necati Ateş'i oynatmayı planlayan Terim'in sürpriz bir hamle yapıp yapmayacağı merakla beklenmeye başlandı.

Bu sezon çıktığı 23 maçta 8 kez fileleri havalandıran Milan Baros, Manisa'ya attığı golle geçtiğimiz yılki gol sayısını geride bırakmıştı. Kaleye yalnızca 21 isabetli şut gönderen Baros, Süper Final'de çerçeveyi tutturamadı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları